Банка оставя семейство на улицата за Коледа

Българско семейство остава на улицата за Коледа

Остават броени дни до Коледа, а едно българско семейство с малко дете може да остане на улицата. Заради три забавени вноски по ипотечен кредит, трима души са на път да загубят единствения си покрив. Семейството има нужда от съдействие на адвокат. Ето историята им от първо лице:
„Здравейте, приятели!
Казвам се Светла, на 37 години. Живея с мъжа ми и с детето ми във Велико Търново. Проблемът е следният: теглихме ипотечен кредит; почти две години изплащаме редовно вноските. Дойде момент, в който стана непосилно изплащането им и за три неплатени вноски ни осъдиха. Сега ни продават единствения дом. Наехме един „адвокат“, който беше запознат със случая, но не направи нищо, с което да помогне. Мота ни ,лъга ни и накрая се стигна до това положение, но не ни взе пари.
От ЧСИ-то казаха, че може да се оправи проблемът с внасянето на определена сума, но мина търг на жилището ни, имало е купувач. Сега не знаем какво да правим. дали има смисъл да се борим за нещо или е загубена кауза. Моля, добри хора, помогнете да се справим с този голям проблем, който преобърна целият ни живот. Много се лишавахме през годините, за да изплащаме жилището, но дойде момент в който бяхме финансово затруднени и не успяхме да покрием вноските. Имаме изключителното желание да изплатим единственият ни дом, но банка Уникредит не проявява никаква търпимост и е готова да ни изхвърли на улицата и да ни върне години назад. От целият този стрес и напрежение получихме големи здравословни проблеми. Мъжът ми продължава да работи въпреки тях. Ако има някой адвокат, вещ по банкови дела и може да помогне срещу минимално заплащане, да се свърже с мен на тел.0876 19 57 08.
Вярвам, че по-Коледа стават чудеса.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023297255673 „

 

 

comments